Danny Nijman plakt zijn nieuwe regel op de deur van de kroeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Nijman plakt zijn nieuwe regel op de deur van de kroeg. © Jan Ruland van den Brink

Jonger dan 21? Dan kom je er bij Danny's kroeg niet meer in: ‘Klaar met opgefokte tieners’

WINTERSWIJK - Straalbezopen tieners die tegen sluitingstijd binnenkomen, zich misdragen en hun eigen drank op tafel zetten. Kroegbaas Danny Nijman uit Winterswijk is er klaar mee. Vanaf dit weekend komen jongeren onder de 21 jaar oud er bij hem niet meer in.

24 reacties

 • Ron Peters

  1 maand geleden
  De hoofdschuldige zijn de ouders die kijken nergens meer naar. Ik heb drie zoons ze houden van stappen maar ze kennen de regels van papa. En papa houden ze niet voor de gek.
 • Dirk de Vries

  1 maand geleden
  Tuurlijk heeft Danny een punt. Laten we echter niet voorbij gaan aan het fenomeen dat het uitgaan van 16-18 jarigen is veranderd door de coronamaatregelen. Nergens terecht kunnen behalve in eigen gelegenheid. Ze moeten het simpelweg nog leren. Iets wat ze 2,5 jaar niet hebben kunnen doen. Ipv deur dicht houden is misschien een betere optie toegang voor 10 uur met een maximum aantal overzichtelijke gasten.
 • Anne Hout

  1 maand geleden
  P.L.Derksen, wat zou Bruls hiervan MOETEN vinden? Die is burgemeester van Nijmegen en dit café is in Winterswijk. Dus waarom zou Bruls hier een mening over moeten hebben?
 • Tony Pes

  1 maand geleden
  Ik plaats nooit een reactie maar kan het nu echt niet laten. Wat de heer Nijman even achterwege laat is de helft van deze jongeren 16 en 17 jaar waren en dat hij deze jongeren gewoon alcohol heeft verstrekt. Voor de moraalridders die ook op dit artikel hebben gereageerd. Deze jongeren hebben voor de gezondheid van jullie ouderen twee jaar binnen gezeten en als ze al buiten kwamen stond de politie ze op te wachten. Pfffff.....
 • joan willems

  1 maand geleden
  Laten we beginnen met het intrekken van nachtvergunningen. Nu drink de jeugd thuis is en gaat pas na 11-en met een stuk in de kraag de kroeg in, om er rond 5 uur straal bezopen uit te komen. Gewoon weer van 8 tot 12, scheelt heel veel alcohol uren. Dan gaan ze na 12-en thuis verder drinken? Denk dat heel veel buren gaan klagen; zijn er niet van gediend uit hun slaap gehouden te worden door feestjes tot in de kleine uurtjes bij de buren!!!

Achterhoek