Het SKB-ziekenhuis in Winterswijk
Volledig scherm
PREMIUM
Het SKB-ziekenhuis in Winterswijk © Jan Ruland van den Brink

Menzis-klant overgestapt vanwege onzekerheid over akkoord met SKB-ziekenhuis

WINTERSWIJK - Vanwege de onzekerheid over een definitief contract tussen zorgverzekeraar Menzis en Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) is een man uit Winterswijk overgestapt naar een andere verzekeraar. ,,Ik pas ervoor om zelf een behandeling te betalen.”

18 reacties

 • a. Cornielje

  5 maanden geleden
  Heel veel Menzis klanten weten niet dat er geen contract is afgesloten met de Achterhoekse ziekenhuizen waaronder het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. Menzis moet zich schamen om hun vaste klanten zo in onzekerheid te laten zitten.
 • Gerrit de Veen

  5 maanden geleden
  @ Henk-Jan Lubbers, Er zijn. 2 contracten niet rond Menzis en VGZ. Een zorgverzekeraar moet bezig zijn met verzekeren, niet met het beleid van ziekenhuizen. Bovendien moet het afknijpen van zorggeld een keer ophouden. Met het grootste gemak 750 miljard euro overmaken voor corona hulp in Europa. Maar bezuinigen op zorg. Je ziet waar de prioriteiten van de regering liggen
 • Beau ter Vloot

  5 maanden geleden
  Als Menzis ons ziekenhuis blijft boycotten dan maak ik ook de overstap naar een andere verzekeraar. SKB is een uitstekend bedrijf met goede cijfers.
 • HENK

  5 maanden geleden
  Allemaal Menzis eruit knikkeren collectief een vuist maken
 • Dick Koedam

  5 maanden geleden
  Bij VGZ hetzelfde verhaal, nog geen contract met SKB en het hanteren van een zogenaamd zorgplafond. Wurg-contracten ten koste van wij alszorg-afnemers. Bij zulke zorgverzekeraars voel ik me niet meer comfortabel. Overstappen dus maar.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Achterhoek