Mevrouw Riek te Morsche-Franck (91) gaat wekelijks met AutoMaatje naar de gym. Chauffeur is Ursela Rengelink. Ze krijgen een bloemetje omdat ze de 10.000ste rit maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Mevrouw Riek te Morsche-Franck (91) gaat wekelijks met AutoMaatje naar de gym. Chauffeur is Ursela Rengelink. Ze krijgen een bloemetje omdat ze de 10.000ste rit maken. © Jan Ruland van den Brink

Met AutoMaatje vanuit Winterswijk zelfs naar vliegveld Düsseldorf: ‘Maar een rondje Winterswijk kan ook’

WINTERSWIJK - In vier jaar tijd staan er al 10.000 ritten op de teller van het Winterswijkse project AutoMaatje. Het vervoer door vrijwilligers is zo’n groot succes, dat ook Oost Gelre de dienst krijgt.

2 reacties

  • janneke Jansen

    1 maand geleden
    @maureen, wat een reactie zeg! Zit je in de branche of zo?. Dit is een hele goede manier van hulpverlening. Ook op het sociale vlak. En waarschijnlijk goedkoper ook idd voor de portemonnee. Bij een aantal voorbeelden draait het ook om sociale contacten. Een taxichauffeur zit meestal uit mijn ervaring niet te wachten op praatjes.. doet amper mond open en heeft haast haast... dus goede oplossing...werkt voort 2 kanten
  • Maureen Hoffman

    2 maanden geleden
    Dat is pure broodroof! Voor dat werk heb en hoor je een taxi te nemen. Deze chauffeurs hebben daar een opleiding voor gehad en weten tevens wat van de ehbo. En voldoen aan meer kwaliteiten dan een vrijwilliger! Dit moet stoppen!