Met een liedje het goede gevoel brengen in het ziekenhuis SKB

VideoWINTERSWIJK - ,,Ja, tof! Dat wil ik wel doen", is de eerste reactie als de mogelijkheid zich voordoet om mee te doen aan Bedside Buskers in ziekenhuis SKB in Winterswijk. Een nieuw initiatief, waarbij troubadours zingend langs de zalen van het ziekenhuis gaan om mensen een hart onder de riem te steken.

De dagen voor mijn debuut als bedside straatmuzikant in het SKB in Winterswijk gierden de zenuwen al door mijn lijf. Wie denk ik wel dat ik ben om mensen in zo'n kwetsbare positie als een ziekenhuisbed te kunnen vermaken met liedjes en gitaarspel? Al weken probeer ik dagelijks mijn gitaar te bespelen. Liedjes oefenen. Teksten stampen. Ik speel zelf al jaren in de rockband Moonradio, maar dan mag ik me veilig verschuilen achter onze zanger. Dit is echt anders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek