Buurtbewoner Hendry Fokkert is niet blij dat er achter zijn woning aan de Misterweg een bedrijventerrein verrijst.
Volledig scherm
Buurtbewoner Hendry Fokkert is niet blij dat er achter zijn woning aan de Misterweg een bedrijventerrein verrijst. © Theo Kock

Misterweg krijgt meeste stemmen als locatie voor toekomstig bedrijventerrein Winterswijk

WINTERSWIJK - De weilanden tegenover campinggigant Obelink aan de Misterweg maken de meeste kans om toekomstig bedrijventerrein te worden in de gemeente Winterswijk. Ondanks bezwaren van omwonenden.

10 reacties

 • Kennis

  4 dagen geleden
  En kijk eens wat allemaal leeg staat in Varsseveld, Ruurlo en Groenlo...... Minder natuur en minder boeren..... Winterswijk wil blijkbaar een industriestad worden met een troosteloze entree zoals in veel Belgische steden.....
 • Kennis

  4 dagen geleden
  DE nieuwe industriepolitiek Winterswijk gaat dit worden. Eerst een enquête onder ondernemers houden ( natuurlijk willen zij meer! Hierdoor daalt de huur prijs immers) en deze ondernemers zeggen natuurlijk dat er behoefte is. Vervolgens een beetje handjeklap binnenskamers en ziedaar: Winterswijk offert weer meer natuur op, geeft boeren minder de ruimte en gaat wat woningen slopen..... daarnaast zonne paneel velden, windmolens en veel beton.. Het landschap van Winterswijk wordt steeds minder!
 • Wim Sonderen

  5 dagen geleden
  Geen woord over het grensoverschrijdende terrein bij Gaxel.?
 • Frank Stemerdink

  5 dagen geleden
  Voor alle duidelijkheid: 17 hectare monotoon Engels raaigras, oftewel groen asfalt is géén natuur! Dat perceel wordt nu alleen volgepompt met drijf- en kunstmest en heeft NUL natuurwaarde boven en onder de grond. Juist door herinrichting in de vorm van o.a. groensingels zal er enige vorm van natuurwaarde ontstaan. Helaas worden termen natuur en intensieve landbouw nog al eens door elkaar gehaald, zelfs door de (lokale) politiek. Stemmingmakerij wordt dat in het laatste geval ook wel genoemd!
 • Nanny de Ekers de Zeeuw

  5 dagen geleden
  We hebben geen zin om op een industrieterrein uit te kijken we zijn hier niet voor niets komen wonen we zien regelmatig buizerds vliegen herten lopen over het veld die zijn dan ook weg en het wordt dan nog drukker op straat hier op Duitse vrije dagen was het al mega druk voor de corona we houden ons hart vast als alles weer normaal is en er dan ook nog industrieterrein bij komt er staat genoeg leeg op de ander industrieterreinen ga daar maar kijken.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Achterhoek