Patrick Beverloo in de weer met zijn kèpkes. Links het gewilde rode roos-mondkapje voor vrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Beverloo in de weer met zijn kèpkes. Links het gewilde rode roos-mondkapje voor vrouwen. © theo kock persfotografie

Mondkapjes zijn niet aan te slepen: ‘Duizend verkocht in één week’

WINTERSWIJK/HENGELO - Mondkapjes zijn momenteel niet aan te slepen in de Achterhoek. De webshops achterhoekseproducten.nl en achterhoeksewinkel.nl hebben er beide zo’n duizend verkocht in één week. Bij de laatste webwinkel gaan de bestellingen voor de uitwasbare mond-neusmaskers zo hard dat deze inmiddels zijn uitverkocht.

 1. Klant schreeuwt gewapende overvaller met beslagen brillenglazen tankstation uit: ‘Het leek een slapstick’
  UPDATE

  Klant schreeuwt gewapende overvaller met beslagen brillengla­zen tankstati­on uit: ‘Het leek een slapstick’

  WINTERSWIJK - Een klant van een benzinestation heeft er maandagavond voor gezorgd dat een overvaller zonder buit de benen nam in Winterswijk. De 44-jarige man liet zich niet intimideren door de overvaller die stond te zwaaien met een ‘redelijk groot mes’, vertelt een woordvoerder van de politie. De overvaller leek overigens de coronaregels te respecteren tijdens zijn poging.
 1. Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met shovel in Tiel
  Play

  Scooterrij­der zwaarge­wond na aanrijding met shovel in Tiel

 2. Fred van Leer vertelt over overval in zijn huis
  Play

  Fred van Leer vertelt over overval in zijn huis

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek