Volledig scherm
Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een motor. De auto wilde van de Bataafseweg de Kottenseweg oprijden en zag daarbij de Duitse motorrijder van links over het hoofd door de vele zon. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer vanuit Duitsland richting Winterswijk word over de parallelweg geleid het verkeer heeft veel last van het ongeval. De inzittende van de auto zijn flink geschrokken en zijn niet gewond geraakt. De auto en de motor zijn flink beschadigd geraakt en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Motorrijder gewond door botsing met auto in Winterswijk

WINTERSWIJK - Een Duitse motorrijder is maandagmorgen gewond geraakt door een ongeval op de kruising van de Bataafseweg met de Kottenseweg (N319). Het slachtoffer kwam met zijn motor in botsing met een auto. 

Vermoedelijk speelde de felle zon een rol in de oorzaak. De motorrijder is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer vanuit Duitsland ondervindt hinder van het ongeluk. Weggebruikers richting Winterswijk moeten over de parallelweg. 

Beide voertuigen zijn flink beschadigd geraakt en afgesleept door een bergingsbedrijf. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volkstuinders uit Winterswijk schenken hun oogst aan Voedselbank om minima te helpen
    PREMIUM

    Volkstuin­ders uit Winters­wijk schenken hun oogst aan Voedsel­bank om minima te helpen

    WINTERSWIJK - Het zit de tuinders van volkstuinvereniging D’n Goarden uit Winterswijk deze zomer niet echt mee: eerst de droogte, toen de hitte en nu weer die plensbuien. ,,Ik had 250 kroppen sla geplant, maar het is allemaal weg, net als de andijvie”, zegt de 74-jarige hobbytuinder Ben Woordes uit Winterswijk. ,,Beetje jammer voor mij, maar vooral voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Gelukkig hebben we het najaar nog.”

Achterhoek