Volledig scherm
PREMIUM
© Guido van Leeuwen

Nieuwe zonneparken krijgen uitknop vanwege problemen met stroomnet

DOETINCHEM - Nieuwe zonneparken in onder meer de Achterhoek krijgen een uitknop. Voor de nieuwe panelen is eigenlijk geen plek op het stroomnet. Door de parken op sommige momenten te dimmen, kunnen ze toch aangelegd worden. 

6 reacties

 • Stoker

  9 maanden geleden
  Kappen met die subsidies!!!!
 • Kat

  9 maanden geleden
  Wat een idioterie. Stopzetten die aanleg! Het versterken van het stroomnet gaat nog vele jaren duren. Dat staan de zonneparken er te verpieteren, heeft het miljoenen gekost en de bedrijven (Bleker) strijken de subsidies op. Land kan beter gebruikt worden. Politiek verrot land.
 • Johann utBroamt

  9 maanden geleden
  dat klopt alleen de meeste mensen hebben dit niet door of willen dit niet weten mits ze geen adem meer krijgen door de uitstoot van die bio-massacentrales. daarbij zijn het grote egoïsten die massaal de wouden opofferen tbv die centrales.
 • Johann utBroamt

  9 maanden geleden
  Als er geen plek is waarom dan wel aanleggen? gaat het hier weer om het innen van euro'tjes uit de subsidiepotjes? dit riekt gewoon naar oplichting van de burger die al dat geld heeft ingebracht door belasting te betalen.
 • Bertus

  9 maanden geleden
  Maar nog niet zo maf als op Agriport waar tuinders betaald worden om hun lampen volop aan te zetten wanneer er te veel windstroom geproduceerd wordt.
 1. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

 2. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

Achterhoek