Sfeerimpressie van een eerdere editie van het oldtimerfestival in Meddo.
Volledig scherm
Sfeerimpressie van een eerdere editie van het oldtimerfestival in Meddo. © Theo Kock

Oldtimerfestival Meddo gaat tóch door op nieuw terrein

MEDDO - Oldtimerliefhebbers kunnen in september tóch naar Meddo. Het populaire Oldtimerfestival dat elk jaar zo’n 10.000 mensen naar het kerkdorp trekt gaat alsnog door, nadat de editie 2019 aanvankelijk afgelast werd. Dit omdat het grasland waarop het al zo’n twaalf jaar wordt gehouden eenmalig een maisakker wordt.

Maar er is een nieuwe locatie gevonden voor het festijn: een terrein aan de Eibergseweg dat ligt ingeklemd tussen de Giffelweg en Grevinkweg, net buiten de kern van Meddo. Het betekent dat de 26ste editie van het evenement met met honderden oude trekkers, vrachtwagens, auto’s en motoren, niet pas volgend jaar, maar alsnog dit jaar is, in het weekeinde van 21 en 22 september. ‘Met veel energie en passie zullen we als bestuur ons inzetten om op deze nieuwe locatie weer een geweldig mooi 26e Oldtimer Festival te organiseren!’, schrijft de organisatie.

Deelnemers kunnen zich van 1 juni tot en met 31 juli opgeven, advies is om hiervoor de website van het Oldtimerfestival goed in de gaten te houden: www.meddo.info

Het Oldtimerfestival Meddo keert na het eenmalige uitstapje naar de Eibergseweg in 2020 weer terug op de vertrouwde plek in de weilanden aan de Illegoorseweg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek