Wim Grevers (81) krijgt zijn decoratie als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij is gastheer en conciërge van verenigingsgebouw De Klephoorn en zet zich al sinds 1995 in voor de Christelijke Muziekvereniging Eendracht en de vereniging Winterswijks Muziek Theater.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Grevers (81) krijgt zijn decoratie als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij is gastheer en conciërge van verenigingsgebouw De Klephoorn en zet zich al sinds 1995 in voor de Christelijke Muziekvereniging Eendracht en de vereniging Winterswijks Muziek Theater. © theo kock persfotografie

Omdat het weer kán: burgemeester Bengevoord komt de lintjes brengen

WINTERSWIJK - Niet één grote viering, maar zestien kleine feestjes. De uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen in Winterswijk kwam door de corona wat later dan gebruikelijk. Maar ditmaal wel met evenveel feestjes als lintjes.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek