Inwoners van de oostelijke Achterhoek zijn meer dan 20 minuten onderweg om bij een locatie van Testen voor Toegang te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners van de oostelijke Achterhoek zijn meer dan 20 minuten onderweg om bij een locatie van Testen voor Toegang te komen. © vanRossumDesign/ DG

Oost-Achterhoek blinde vlek voor gratis coronatest: ‘Je bent uren kwijt’

WINTERSWIJK/ BREDEVOORT - De Oost-Achterhoek is een blinde vlek op de kaart met Testen voor Toegang-locaties. Inwoners zijn aangewezen op Doetinchem of Enschede voor een gratis test. ,,Het is verschrikkelijk.”

10 reacties

 • E. Kingma

  2 maanden geleden
  @J. Zomers: het is niet mijn probleem als men niet wil vaccineren of testen… leef en laat leven. Je moet je drukmaken om dingen waar je wat aan kan doen… de rest wijselijk links laten liggen, zonde van de energie.
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  Wat is het doel nog eigenlijk van die app? je mag in de sauna, je mag weer tegen elkaar aandrukken in de supermarkt zonder 1,5 meter, je mag polonaise doen bij intratuin , je maag tegen elkaar aangedrukt staan in volle treinen zonder ventilatie , maar als je een bakkie koffie doet doet naar het museum wil moet ik die app van Hugo de Jong laten zien. Doe als Denemarken en geef alles weer vrij!
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Edward, de testuitslag is maar 24 uur geldig. Dus als je een week later ergens een biertje wil drinken dan moet je je weer laten testen voor 7,50. Gewoon vaccineren dan mag je overal naar binnen... ook al ben je verkouden, moet je hoesten en heb je de griep.
 • E. Kingma

  2 maanden geleden
  Ach, €7,50... bijna 3 biertjes. Drink je die thuis maar voordat je uitgaat. Maar goed, dit is Nederland op en top. Kunnen ze open, kan men naar de kroeg... klagen ze over de coronapas. Het is ook nooit goed of het deugt niet. Niet mijn Nederland meer.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Edward, dank voor de info - dat wist ik niet. Hugo de Jonge wil hier binnenkort 7,50 voor vragen... alles wordt in het werk gesteld om te zorgen dat je je laat vaccineren.

Achterhoek