Bert Kleinlugtenbeld in de ontvangsthal van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in 2014.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Kleinlugtenbeld in de ontvangsthal van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in 2014. © Jan van den Brink

Oud-directeur SKB waarschuwt: kijk niet alleen naar geld

WINTERSWIJK - Niet alleen geld mag een rol spelen bij het behoud van ziekenhuizen, ook afstanden moeten zwaar wegen. Dat zegt Bert Kleinlugtenbeld, voormalig directeur van het Winterswijkse ziekenhuis SKB. 

7 reacties

 • Stoker

  1 jaar geleden
  Ben het met doetinchem71 eens. De zorgverzekeraar moet zich beperken tot verzekeren. Door ziekenhuizen te kopen, door artsen in dienst te nemen, door te bepalen welke behandeling en medicijnen mogen......  gaat Menzis zijn boekje ver te buiten. Dit is oneigenlijke belangenverstrengeling en kartelvorming.  Bovendien wordt niet voldaan aan de Europese eisen. 
 • JHW

  1 jaar geleden
  Aanrijtijd wordt te lang vanuit delen Winterswijk.. Norm is 45 minuten. Hier vanaf 3 min melden, 15 min aanrijden ambulance en 5 min stabiliseren; blijft over 22 minuten om in Varsseveld te komen. Bovenstaand lukt dus zeker niet naar Doetinchem
 • Doetinchem71

  1 jaar geleden
  Pak de zorgverzekeraar maar eens aan, die bepalen wat er wel en niet kan in de zorg. Zij hebben de macht, gaat ze het geld kosten. Dan sluiten ze een ziekenhuis.
 • Dwars

  1 jaar geleden
  Nog maar eens, de beste plek is aan het einde van de snelweg tussen Westendorp en Varsseveld. Ik roep dat al bijna 10 jaar.
 • riker

  1 jaar geleden
  Geografie telt helemaal niet mee het gaat uitsluitend om winst maken Aan de locatie van verzekeringskantoren wordt meer aandacht besteed als aan die van ziekenhuizen en andere zorginstellingen
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Achterhoek