Volledig scherm
Afvaldumping in Winterswijk © Wijkagent Willem Saris / Twitter

Oud meubilair gedumpt in Winterswijk

WINTERSWIJK - Op de Hellekampsweg in Winterswijk is donderdagmiddag afval gedumpt. Op foto's van Wijkagent Willem Saris is lijkt het afval oorspronkelijk een stoel of bank te zijn. 

Het afval werd rond 12.15 uur gedumpt. Willem Saris vermeldt in een Tweet dat hierbij gebruik is gemaakt van een donkerkleurige auto. 

Er is nog niemand aangehouden. De wijkagent roept getuigen op om naar de politie te bellen.  

Eerdere dumping

In april dit jaar werd er ook afval gedumpt in het buitengebied van Winterswijk.  De verdachte werd dezelfde dag nog aangehouden door de politie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek