Volledig scherm
PREMIUM
Drummer Gerben Groot aan het werk. © dg

Oud-Winterswijker gaat de wereld rond met zijn drumsticks

VideoWINTERSWIJK - Drie maanden voordat Gerben Grooten (48) op tournee Andrea Bocelli vergezelt, is de drummer en dirigent even terug in Winterswijk. Zaterdag staat hij op de bühne met R... U... Ready, de band die na 25 jaar afscheid neemt.

Hij toerde als drummer met Robbie Williams, Shakira en Alicia Keys. Om vervolgens weer thuis te komen in Winterswijk. Daar wachtte zijn vrouw en muziekschool Boogie Woogie, waar hij een van de gezichten van was.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchemmers houden zich in

    In Oost Gelre drinkt één op de tien ‘overmatig’; Doetinchem­mers houden zich in

    LICHTENVOORDE/ DOETINCHEM - Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland en Oude IJsselstreek behoren tot de top twintig van Gelderse gemeenten waar procentueel gezien de meeste mensen wonen die ‘overmatig’ alcohol drinken. Dat blijkt uit een onderzoek van de website Afkickkliniekwijzer. Overmatig drankgebruik betekent voor volwassen mannen dat ze meer dan 21 glazen alcohol per week drinken. Bij vrouwen gaat het om meer dan veertien glazen.

Achterhoek