Op camping De Twee Bruggen werd het verwaarloosde jongetje destijds gevonden.
Volledig scherm
Op camping De Twee Bruggen werd het verwaarloosde jongetje destijds gevonden. © Theo Kock

Ouders verwaarloosd jongetje (8) horen 5 jaar cel eisen: 'Leven jong kind is onherstelbaar beschadigd'

teruglezenWINTERSWIJK - De vader en moeder van het 8-jarige jongetje dat vorige zomer zwaar verwaarloosd werd gevonden op camping De Twee Bruggen bij Winterswijk, stonden dinsdag voor de rechter. De inhoudelijke behandeling was bij de meervoudige kamer in de rechtbank in Zutphen. Lees alles over de zaak terug via tweets van verslaggever Rick Aalbers.

21 reacties

 • Piet Mondriaan

  3 jaar geleden
  Een leven is onherstelbaar beschadigd en dan wordt er 5 jaar geëist???? Deze mensen moeten tbs opgelegd krijgen. Hoe ziek ben je?
 • Miepje

  3 jaar geleden
  5 jaar...Ik heb van harte dat de rechter niet mee gaat in deze veel te lage eis!!
 • Uit op (re)acties!

  3 jaar geleden
  5 jaar cel.... Diep triest. In een kistje er mee, en verzuipen. Dat kind is voor het leven getekend. Breng 'm maar hier. Alle drie trouwens. Vreselijk.
 • Yvonne Boersma

  3 jaar geleden
  Als ik de tweets lees, komt naar voren, dat het PBC niet zeker weet, of er kans is op herhaling.Beste PBC, die kans is er niet, het is ZEKER, dat er recidivegevaar is. Ze zijn immers al eerder veroordeeld.Deze verschrikkingen mogen NOOIT meer kinderen kunnen krijgen. En sluit voor de zekerheid ook maar uit, dat ze huisdieren in huis kunnen halen.
 • Desirea

  3 jaar geleden
  een tweet : "PBC kan vanwege beperkte medewerking moeder niet zeggen of er risico is op herhaling" ??  wat heb je nog meer nodig om te kunnen zien dat deze in herhaling vallen gezien al eerder veroordeeld voor mishandeling? Hier voor heb je geen pieter baan centrum nodig.Nu maar hopen dat de rechter ondanks dit ook tbs oplegt want een klein kind op klompen kan zien dat dit in herhaling valt mits ze kinderen krijgen,misschien maar onvruchtbaar maken beide als deel van de straf....
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Achterhoek