Overvolle trein vanuit de Achterhoek op Moederdag: ‘Mensen hijgden bij elkaar in de nek’

DIDAM/ ARNHEM - Treinreizigers tussen Winterswijk en Arnhem stonden zondagavond als ingeblikte sardientjes op elkaar in de stoptrein van vervoersmaatschappij Arriva. De trein die om 18.50 uur vertrok uit de Achterhoek had slechts één treinstel. Volgens reizigers werd de situatie per station zorgwekkender. 

5 reacties

 • Marco Jansen

  1 maand geleden
  Een trienstel is natuurlijk veel te weinig en niet te verantwoorden, mensen kunnen echter ook nadenken moet ik of wij echt wel ergens naartoe, mensen het gaat rustig aan de goede kant op blijf nog even geduldig.
 • Willem Post

  1 maand geleden
  Wanneer er in een winkel te veel mensen binnen zijn,krijgen ze een bekeuring en dit mag wel.
 • Frans van Loon

  1 maand geleden
  Je weet bij voorbaat al dat het in ieder geval drukker gaar worden dan normaal gesproken. Een enkel treinstel inzetten laat zien dat anticiperen geen eigenschap van dit bedrijf is. Een slappe verdediging inderdaad. Geef gewoon toe dat je dit verkeerd ingeschat hebt. Dat blijkt toch wel moeilijk te zijn voor sommigen.
 • epco Wiersma

  1 maand geleden
  Ach ja, de enige die nog wist dat corona nog steeds rondspookt is de NS en die probeerde zo drukte te vermijden, alleen gaat iedereen weer als makke schaapjes achter elkaar aan. Pak de bus of ga een dag later. Moederdag kan ook een dag eerder of later gevierd worden. Het gaat om het idee dat je even extra aandacht voor je moes heb
 • Jan Brouwer

  1 maand geleden
  Wat een slappe verdediging.

Achterhoek