Volledig scherm
PREMIUM
Vader Chris en dochter Naomi van Nuenen. Het 9-jarige meisje hielp haar moeder vrijdagmiddag tijdens een zware epilepsieaanval in het centrum van Winterswijk. © prive

Papa Chris wil leven van dochter Naomi (9) ook na reddingsdaad niet laten leiden door epilepsie

WINTERSWIJK- Naomi (9) hielp vrijdagmiddag haar moeder Mariska tijdens een zware epilepsieaanval in het centrum van Winterswijk. Dezelfde avond ging ze alweer naar een kinderfeestje en zaterdagmiddag volgde ze rijles op de manege. Alsof er niets gebeurd is. ,,We laten ons leven niet leiden door epilepsie", stelt een trotse vader Chris van Nuenen.

Naomi was vrijdagmiddag met haar moeder aan het shoppen in het centrum van Winterswijk, toen ze in de gaten kreeg dat haar moeder een insult ging krijgen in verband met haar suikerziekte. Naomi belde direct 112 en liep slaapkamerspecialist Klaas Vaak binnen met de vraag om hulp. Samen met het personeel werd moeder naar binnen geholpen. Het was een heftige insult.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek