Plakboek

columnWe installeren ons op een deels schaduwrijke plek op recreatieplas 't Hilgelo in Winterswijk. Ik pak een boek en de buurman heeft plakboeken bij zich. Ik kijk hem verbaasd aan. ,,Plakboeken met wedstrijdverslagen uit de krant’’, zegt hij.

Hij was als actief voetballer een boegbeeld van vv Winterswijk ('de Boys') en enkele jaren later - de robuuste verdediger is dan al gestopt - wil hij de sportieve hoogte- en dieptepunten nog eens teruglezen. De uitgeknipte verslagen zijn in de boeken geplakt. ,,Vind ik mooi om nog eens te lezen'', zegt hij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’
    PREMIUM

    Blijft Intertoys in de Achterhoek en Liemers? ‘Zulke winkels moeten op zoek naar het gat in de markt’

    DOETINCHEM/WINTERSWIJK - De werknemers van vijf Intertoys-winkels in de Achterhoek en een in Zevenaar verkeren in grote onzekerheid. De winkelketen heeft uitstel van betaling aangevraagd en verwacht wordt dat zeker honderd van de vierhonderd vestigingen in Nederland gaan sluiten. Mocht dat in Doetinchem, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten of Zevenaar gebeuren, dan valt er een gat in de regionale speelgoedbranche.

Achterhoek