Het leegstaande pand op Beatrixpark in Winterswijk wordt mogelijk een migrantenpension.
Volledig scherm
Het leegstaande pand op Beatrixpark in Winterswijk wordt mogelijk een migrantenpension. © DG

Plan voor migrantenpension op kantorenpark in Winterswijk; buren Groenloseweg nog niet ingelicht

WINTERSWIJK - 22 tot 24 buitenlandse werknemers zouden een plek kunnen krijgen in het kantorenpand Beatrixpark 14 in Winterswijk. Hiervoor ligt een aanvraag voor de huisvesting van migranten.

7 reacties

 • Beau ter Vloot

  3 maanden geleden
  Fijn al die stemadviezen. Welke partijen zijn er eigenlijk verantwoordelijk voor de huidige malaise? Zachte heelmeesters….
 • E. Busch

  3 maanden geleden
  @AE: Hoezo VVD en D'66 samen een meerderheid in Eerste en Tweede Kamer? Eerste Kamer 75 zetels: VVD 12, D'66 7, dus 19 zetels. Tweede Kamer 150 zetels: VVD 34, D'66 24, dus 58 zetels. Wat u in uw reactie zegt is dan ook de grootst mogelijke onzin. Wat heeft de zetelverdeling in het parlement trouwens te maken met gemeentelijke politiek? Meepraten vraagt kennis, maar die ontbreekt overduidelijk bij u.
 • Johnny de Oude

  3 maanden geleden
  Goede zaak, die buren moeten niet zeuren. Gemeente zou elk leegstaand gebouw ter beschikking moeten stemmen. Zijn nog miljoenen mensen die we moeten opvangen.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Els Weber- van Dreuten,want VVD en D66 hebben samen een meerderheid in Eerste en Tweede Kamer. Als links mee zou helpen om meer uitkeringstrekkers aan het werk te krijgen waren er minder arbeidsmigranten nodig.
 • Els Weber-van Dreuten

  3 maanden geleden
  Als onze eigen mensen het werk niet willen doen halen ze mensen uit het buitenland want het bedrijf verplaatsen naar het buitenland kost geld want Nederland is voor bedrijven veel winstgevender door onze voordelige belastingregels voor het bedrijfsleven. Vooral VVD en D66 blijven stemmen.