Robbert Hummelink, belast met vuurwerkaanpak bij de politie Oost-Nederland, bij de recente grenscontrole op illegaal vuurwerk in Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
Robbert Hummelink, belast met vuurwerkaanpak bij de politie Oost-Nederland, bij de recente grenscontrole op illegaal vuurwerk in Duiven. © Theo Kock

Politie bereidt zich voor op oud en nieuw: ‘Elke knal is verboden maar we rijden niet op alles’

WINTERSWIJK/ ANDELST - De jaarwisseling wordt anders dan anders. Vanwege corona én vanwege het algehele vuurwerkverbod, waar de politie druk mee wordt: ,,Elke knal is verboden, maar we kunnen niet op elke knal af gaan.”

28 reacties

 • Kennis

  1 maand geleden
  Deze VVD regering heeft veel te zwaar bezuinigd op politie, zorg, etc.  En dat ten gunste van de rechtse graaiers.  
 • Hennie Jo Prins

  1 maand geleden
  om de boze geesten te verjagen helpt niet want de regering zit er nog steeds
 • Kat

  1 maand geleden
  Ze zijn veel te soft. Ik was een keer in Den Haag waar de ramen werden uitgeknald met zware explosieven, containers aangestoken, coniferen van iemand uit de tuin werden gezaagd. Er zat een krater in de weg. Het leek oorlogsgebied. De politie durfde niet eens op te treden. De betrokkene is gelukkig verhuisd, zelfs geëmigreerd naar het buitenland. Het is triest dat er geen enkele bescherming is en dat je aan de politie helemaal niets hebt.
 • Mattie

  1 maand geleden
  Dan weet je ook gelijk waar de aso's wonen.
 • AstrA1993

  1 maand geleden
  E U regels...?  ieder land heeft nog gewoon z,n eigen wetten en regels...dus dat E U gedoe heeft alleen maar te maken met economische zaken cq  geld...!   in de ons omliggende landen kan je legaal wapens kopen die hier verboden zijn ,  bekeuringen en benzine zijn in o.a Duitsland veel goedkoper dan hier , en met die ,,open,, grenzen zijn de misdaad cijfers hier met sprongen omhoog gegaan , dus  die Europese samenwerking onderling stelt weinig voor...
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Achterhoek