De sms met afzender 'Politie' die bijna 100 mensen hebben gehad, wiens nummer in de telefoon van een drugsdealer stond.
Volledig scherm
PREMIUM
De sms met afzender 'Politie' die bijna 100 mensen hebben gehad, wiens nummer in de telefoon van een drugsdealer stond. © Politie

Politie stuurt sms-bom naar coke-gebruikers in Winterswijk: ‘Zoek hulp’

WINTERSWIJK - Bijna 100 mensen van wie het nummer in de telefoon stond van een drugsdealer, hebben een sms gekregen van de politie in Winterswijk. Doel is deze mensen, vermoedelijk gebruikers, te helpen uit de drugswereld te stappen.

3 reacties

 • Piet Mondriaan

  2 maanden geleden
  Waarom waarschuwen. De gebruikers zijn juist het probleem. Deze gebruikers hebben bloed van kinderen aan hun handen en mensenlevens op hun geweten. Het zijn de allerarmsten die hieraan, veelal, moeten meewerken, maar ach wat maakt een lijntje coke nu toch uit. Ik die er toch niemand kwaad mee. En dan hebben we het nog niet eens over de criminaliteit, ontwrichte families en andere vreselijke zaken die met drugsgebruik gepaard gaan.
 • Ton Kersten

  2 maanden geleden
  Ze proberen mensen op te lichten via WhatsApp dus ik heb echt geen hulp nodig... Kan het de volgende keer miss beter niet meer melden?
 • Robin Mulder

  2 maanden geleden
  Helpen ? Misschien moet je ze eens oppakken en verplicht af laten kikken! Dat helpt wellicht beter dan deze slappe begripsvolle aanpak .Zij zijn uiteindelijk de oorzaak van alle drugsoverlast en criminaliteit.

Achterhoek