Loes ten Dolle
Volledig scherm
PREMIUM
Loes ten Dolle © Jan van den Brink

Raadslid Loes ten Dolle wordt regelmatig met de dood bedreigd: ‘Ik weiger te accepteren dat dit erbij hoort’

het gesprekZe wordt regelmatig met de dood bedreigd, heeft te maken met stalkers en krijgt als raadslid D66 in Winterswijk heel wat over zich heen via de sociale media.  ,,Ik weiger te accepteren dat dit erbij hoort’’, zegt Loes ten Dolle (26).

29 reacties

 • Fred Dierdorp

  2 maanden geleden
  Nu weten we het wel Loes. Stuk hoeft toch niet wekelijks gepubliceerd te worden?
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Ik lees hieronder een wat mij betreft te groot aantal heel trieste reacties. De essentie van democratie is dat meningen kunnen verschillen, je stemt op een partij die het best bij jou idee aansluit. Daar hoort dan bij dat mensen andere meningen mogen hebben, als je niet je zin krijgt omdat jij deel van een minderheid bent is dat geen enkele rechtvaardiging de anderen te bedreigen, uit te schelden, beledigen enzovoort. Nooit!
 • A. Diepeveen

  2 maanden geleden
  We zijn trots op ons polderen. Dit instrument vraagt echter om luisteren, veel begrip, respect en zekere intelligentie. Heb je duidelijke normen voor de groep voor wie dat teveel vergt los gelaten kan/zal het ontsporen!
 • P Rutjes

  2 maanden geleden
  @bart Wolters verdiep je in de lokale politiek en zie hoe vaak ze de burgers niet bereiken. De paarse krokodil zit ook diep geworteld in de lokale politiek, dit heeft niets met wappies uit te staan of haatdragend zijn! Raadsleden zijn gekozen door de burgers en horen voor de belangen van de kiezers op te komen.
 • Roel Wijker

  2 maanden geleden
  Ik ben geen D66 fan,maar dit kan nooit. Iedereen heeft recht op eigen mening.Een of niet eens...

Achterhoek