Volledig scherm
Met borden worden automobilisten ter plekke op de komende afsluiting gewezen. © dG

Rondweg-West in Winterswijk
tweemaal afgesloten

WINTERSWIJK - Delen van de Rondweg-West in Winterswijk worden een middag en twee nachten afgesloten voor alle verkeer. De deklaag en de strepen op de weg worden vernieuwd.

Het werk wordt van donderdagmiddag 20 tot en met zaterdagochtend 22 september uitgevoerd. De eerste afsluiting geldt voor het deel tussen streekziekenhuis Koningin Beatrix en rotonde Europalaan. De afsluiting geldt op donderdag van ’s middags 13.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur. Vanaf ’s middags 18.00 uur tot de vrijdagochtend 8.00 uur gaat ook het deel tussen het ziekenhuis en de Groenloseweg dicht.

De tweede afsluiting omvat de rondweg tussen de rotonde Europalaan en de rotonde Misterweg. Dat wegvak gaat op vrijdag 21 september om 18.00 uur dicht tot de zaterdagochtend 8.00 uur. Het werk aan de N319 wordt uitgevoerd door het Vordense wegenbouwbedrijf Dostal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek