Verpleegkundige Antoinette Arink, OR-voorzitter Ineke Brundel, orthopeed Arjen Buitenhuis, voorzitter cliëntenraad Jim Boester en directeur Marja Weijers van het SKB.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundige Antoinette Arink, OR-voorzitter Ineke Brundel, orthopeed Arjen Buitenhuis, voorzitter cliëntenraad Jim Boester en directeur Marja Weijers van het SKB. © Jan Ruland van den Brink

SKB kijkt weer vooruit: ‘Ons bestaansrecht is onomstreden’

WINTERSWIJK - Niet achterom kijken, maar de blik vooruit, is het motto in Winterswijk. Het SKB in Winterswijk kan als zelfstandig ziekenhuis weer ‘bouwen aan de toekomst’ en is daar volop mee bezig. Meer digitaal, nauwere samenwerking met huisartsen en verpleeghuizen en alles beter ingericht op ouderen. 

4 reacties

 • Benno Wijskamp

  2 maanden geleden
  PFFFFFF
 • Joske Steen

  2 maanden geleden
  SkB top streek ziekenhuis! Kunnen we blij mee zijn
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Het SKB heeft een goede naam in de Achterhoek, dat is ook wat waard.
 • RHW

  2 maanden geleden
  Succes, maar dat gaat zeker lukken. En inderdaad: ga uit van je eigen kracht!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Achterhoek