Stemmen? Het kan ook in een bouwkeet op de grens van Nederland en Duitsland

videoWINTERSWIJK – Een twintigtal stemmen was de opbrengst in het mobiele stembureau, dat donderdagochtend op de grens van Winterswijk en Oeding was ingericht. Of dat genoeg is om het opkomstcijfer van de vorige keer te verslaan (36,6 procent) moet later blijken, maar burgemeester Joris Bengevoord kreeg ’s ochtends vroeg aan de Kottenseweg wel wat hij wilde: aandacht voor de Europese verkiezingen.

 1. Klant schreeuwt gewapende overvaller met beslagen brillenglazen tankstation uit: ‘Het leek een slapstick’
  UPDATE

  Klant schreeuwt gewapende overvaller met beslagen brillengla­zen tankstati­on uit: ‘Het leek een slapstick’

  WINTERSWIJK - Een klant van een benzinestation heeft er maandagavond voor gezorgd dat een overvaller zonder buit de benen nam in Winterswijk. De 44-jarige man liet zich niet intimideren door de overvaller die stond te zwaaien met een ‘redelijk groot mes’, vertelt een woordvoerder van de politie. De overvaller leek overigens de coronaregels te respecteren tijdens zijn poging.
 1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
  Play

  Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

 2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
  Play

  Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek