Archieffoto van het asielzoekerscentrum in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van het asielzoekerscentrum in Winterswijk. © Lenneke Veerbeek

Te veel overlast voor de buurt: plannen voor uitbreiding azc Winterswijk gaan niet door

WINTERSWIJK - Schreeuwende kinderen en hard pratende volwassenen. Buren van het asielzoekerscentrum in Winterswijk ervaren zo veel overlast, dat er geen uitbreiding komt. 

3 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Het is vrijwel bij ieder AZC...het zelfde liedje...overlast , diefstal en ander crimineel gedrag , als eerst de mensen die dit gedrag vertonen eens zouden worden uitgezet , houd de rest zich wellicht koest , maar het is hier de omgekeerde wereld , nette mensen worden uitgezet , en het tuig laten ze hier gewoon lopen omdat de IND zijn werk niet naar behoren uit voert...het COA hanteert 1 richting verkeer en kijkt niet verder dan hun neus lang is , vandaar dat het overal een zooitje is...!
 • Johan Jansen

  2 maanden geleden
  wordt het niet tijd dat aan de overlast een eind komt. De coa steekt massaal de kop in het zand, dat zag je ook in Overloon waar menig bewoner werd lastiggevallen en de coa deed er niets aan. mensen zet de rem erop de hele asielproblematiek is volledig onder het bewind rutte uit de klauw geschoten.
 • Achter hooker

  2 maanden geleden
  Geen handige maatregel dat innemen van hun weekgeld. Dan gaan ze wel op dievenpad. Ze zijn de weelde van het weekgeld gewend en willen/kunnen dat niet missen.

Achterhoek