Archieffoto van het asielzoekerscentrum in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van het asielzoekerscentrum in Winterswijk. © Lenneke Veerbeek

Te veel overlast voor de buurt: plannen voor uitbreiding azc Winterswijk gaan niet door

WINTERSWIJK - Schreeuwende kinderen en hard pratende volwassenen. Buren van het asielzoekerscentrum in Winterswijk ervaren zo veel overlast, dat er geen uitbreiding komt. 

2 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Het is vrijwel bij ieder AZC...het zelfde liedje...overlast , diefstal en ander crimineel gedrag , als eerst de mensen die dit gedrag vertonen eens zouden worden uitgezet , houd de rest zich wellicht koest , maar het is hier de omgekeerde wereld , nette mensen worden uitgezet , en het tuig laten ze hier gewoon lopen omdat de IND zijn werk niet naar behoren uit voert...het COA hanteert 1 richting verkeer en kijkt niet verder dan hun neus lang is , vandaar dat het overal een zooitje is...!
 • Achter hooker

  1 jaar geleden
  Geen handige maatregel dat innemen van hun weekgeld. Dan gaan ze wel op dievenpad. Ze zijn de weelde van het weekgeld gewend en willen/kunnen dat niet missen.
 1. Meterkast verzetten wordt nachtmerrie voor Maartens jonge gezin: ‘Geen doen in ijzig koud huis’
  PREMIUM
  11

  Meterkast verzetten wordt nachtmer­rie voor Maartens jonge gezin: ‘Geen doen in ijzig koud huis’

  MEDDO - Noodgedwongen leeft Maarten Bleumink samen met zijn vriendin en dochters (2 en 1) al maanden in een zandbak bij Meddo. Bleumink zit in een verbouwing en wacht op Liander. De netbeheerder moet de meterkast verzetten, maar doet dat niet. Waarom niet? ,,We hebben gewoon niet genoeg mensen, daardoor loopt de gemiddelde wachttijd flink op”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.