Volledig scherm
Openluchtspel TOEP bij de Bataafse Molen in Winterswijk. © Theo Kock Persfotografie

Tot tranen toe geroerd bij openluchttheater TOEP

WINTERSWIJK - Het toneelspel van de Kottense toneelvereniging TOEP heeft tijdens het openluchttheater bij de Bataafse molen in Winterswijk de bezoekers tot tranen toe geroerd.

,,Groter compliment kun je niet krijgen", zegt bestuurslid Jolanda Roerdinkholder. De eerste twee avonden, vrijdag en zaterdag, waren goed bezocht. Het publiek was enthousiast over het openluchtspel dat geregisseerd werd door Peter Schot. Volgend jaar doet de 70-jarige regisseur nog één binnenspel voor TOEP en dan kapt hij ermee. ,,Dan moeten we op zoek naar een nieuwe regisseur,” geeft Roerdinkholder toe. 

Geweldige entourage

Voorlopig zit ze nog met haar hoofd bij de openluchtvoorstellingen bij de Bataafse Molen. ,,Een geweldige entourage. Maar de volgende keer gaan we toch weer naar ons vaste plek op 't Wieber. Dit was even een uitstapje. Ik moet zeggen dat we wel heel fijn hebben samengewerkt met de vrijwilligers van de Bataafse Molen, dat was fantastisch.” 

Nog kaartjes

Komend weekend wordt het spel nog twee keer opgevoerd, vrijdag en zaterdag. Er zijn nog kaartjes.

Volledig scherm
Openluchtspel TOEP. © theo kock persfotografie
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek