De spoorovergang in de Greversweg is inmiddels helemaal afgesloten, ook voor fietsers en voetgangers.
Volledig scherm
PREMIUM
De spoorovergang in de Greversweg is inmiddels helemaal afgesloten, ook voor fietsers en voetgangers. © DG

Tunnel onder spoor Greversweg in Winterswijk komt er niet: ‘1,7 miljoen is veel te duur’

WINTERSWIJK - De aanleg van een tunnel onder het spoor bij de Greversweg in Winterswijk gaat niet door. De aanleg zou 1,7 miljoen moeten gaan kosten en dat vindt het college veel te duur.

8 reacties

 • Wilma de Niet

  4 maanden geleden
  Prima dat deze soap zo tot een einde komt. Als Dirk Willink zo graag een overweg of tunnel wil dan kan hij hem toch ook gewoon zelf betalen? Of zijn de oude textielbaronnen zo armlastig geworden dat de gemeenschap er voor op moet draaien. Anders moet hij misschien maar weer eens een nieuwe politieke partij oprichten.
 • A.M. Berben

  4 maanden geleden
  Sinds wanneer is een wandelclub belanghebbende in deze kwestie? Het gaat hier primair om de verkeersveiligheid en die dient dus het belangrijkste te zijn. Daaraan mogen allerlei andere belangen ondergeschikt worden gemaakt.
 • Connie Veer

  4 maanden geleden
  Voor 30 passanten per dag zo’n investering doen is ook totale nonsens. Dan maak je dat dagelijkse ommetje maar wat groter of kies je een andere route. Als de gemeente dit bedrag wel had uitgegeven wordt er wel weer een ander blik beroepszeurders losgetrokken die vinden dat de gemeente te veel geld uitgeeft. Je kunt het niet vaak goed doen! En Fred, fijn om te merken dat je zo begaan bent met medewereldbewoners in acute nood dat je ze als portemonnee beschouwt.
 • Kenneth Tharmaratnam

  4 maanden geleden
  @Eric Lutjenkossink: Maar hebben we het hier niet over zoogdieren? Homo Sapiens geheten?
 • Fred Dierdorp

  4 maanden geleden
  Er zijn 100 asielzoekers bij gekomen a 40 euro per dag wat er voor betaald wordt door het rijk. Waar gaat dat geld naartoe? Om het fiasco van Tannemaat met zijn cultuurkwartier (wat de Winterswijk géén enkele cent zou kosten) te financiëren? Kerel stopt er niet voor niets mee. Niets gepresteerd! 40x100x365= 1.460.000

Achterhoek