Op het frisgroene weiland in het midden is de uitbreiding van de camping gepland, evenals het langwerpige weiland links, dat verscholen ligt tussen bos en houtwal.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het frisgroene weiland in het midden is de uitbreiding van de camping gepland, evenals het langwerpige weiland links, dat verscholen ligt tussen bos en houtwal. © Jan Ruland van den Brink

Uitbreiding camping Het Winkel valt slecht in klein buurtschap Brinkheurne: ‘We wonen straks óp de camping’

WINTERSWIJK - De geplande uitbreiding van camping Het Winkel in Winterswijk stuit op grote bezwaren in de kleine buurtschap Brinkheurne. ,,Dit plan is buitenproportioneel. Het wordt hier veel te druk”, zeggen omwonenden.

8 reacties

 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  Dit moet je toch niet willen als gemeente, enkel voor extra toeristen. Je zet daarmee je bewoners op het tweede plan, met huis en al.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Valt wel mee... massa is kassa.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Ja, lekker een paar honderd man die met mooi weer gaan BBQen naast je tuin. Joelende kinderen, muziek Daar ging je niet voor in t buitengebied wonen toch?
 • j hu

  2 maanden geleden
  of een VVD-wethouder net zo tegen de, met name linkse onderwerpen, als milieu en natuur aan gaat schurken als haar Haagse baas is maar af te wachten.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  Wethouder Inge klein Gunnewiek is die soms van GL of VVD?

Achterhoek