In het bosje aan de Huppelseweg wordt illegaal gewoond.
Volledig scherm
PREMIUM
In het bosje aan de Huppelseweg wordt illegaal gewoond. © dG

Uniek: uit vrees dat Eva dakloos wordt, koopt Winterswijk een mantelzorgwoning voor haar

WINTERSWIJK - Er lijkt eindelijk een oplossing in zicht voor Eva Schiesser, de bewoonster van het illegale ‘boshuisje’ in Winterswijk, nu de gemeente een mantelzorgwoning voor haar koopt.

14 reacties

 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  Ah, kijk, mevrouw wilt prikkelarm en in het buitengebied wonen net als veel anderen in NL en nu krijgt ze nog haar zin ook. Bizar dat ze haar zin krijgt.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  A M Ze WIL niet prikkelarm wonen, ze kan niet tegen prikkels Dat is iets anders Het huis blijft v d gemeente, en ze zal niet gratis wonen toch?
 • Anneke De Boer

  2 maanden geleden
  Ik begrijp alle weerstand volledig, maar vind het aan de andere kant wel heel mooi dat er iets voor deze vrouw gedazn wordt. Ze moet ergens wonen natuurlijk en in Ter Apel is het al zo druk. Maar zonder gekheid, dit is natuurlijk niet de bedoeling met gemeenschapsgeld. Dit is wel een heel gemakkelijke oplossing zonder over de sociale consequenties na te denken of goed ingeschat te hebbdn.
 • Henk Houwers

  2 maanden geleden
  Jan Nuvens, de gemeente heeft 20 jaar lang de regels niet nageleefd, door de situatie te gedogen. Als eeen bepaalde situatie 20 jaar of langer bestaat, zijn daar rechten aan te ontlenen.
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Als de gemeente de regels naleeft is het voor velen niet goed, en als ze een bewoner willen helpen is een ander deel weer gepikeerd. We leven ondertussen in een triest land, in belangrijke mate niet door de overheid maar door onszelf.