Het centrum van Winterswijk op archiefbeeld, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Het centrum van Winterswijk op archiefbeeld, foto ter illustratie. © theo kock

Vermiste jonge vrouw (22) uit Winterswijk nog altijd spoorloos; politie tast in het duister over haar verdwijning

updateWINTERSWIJK - Wat of wie zit er achter de verdwijning van een 22-jarige vrouw uit Winterswijk? De politie tast in het duister. Feit blijft dat ze nog altijd niet gevonden is. 

5 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Alhoewel er een soort van draaiboek per dag is bij vermissingen van wat, waar, wanneer iets kan gebeuren gaat dat hier volgens mij niet op. Als het zo is dat Bo op eigen initiatief vertrokken is kan zij dit niet zolang volhouden alleen. Dus moeten er meer mensen bij haar verdwijning betrokken zijn. Denk dat alle lezers zeer benieuwd zijn naar de meest recente stand van zaken in deze vreslijke kwestie en dat daar een sprankje hoop in zit...
 • andré wittebroek

  1 maand geleden
  Iedereen die erbij betrokken is veel sterkte en ik hoop zo dat je gezond en goed terugkomt Bo.
 • Juelma Fjallsárlón

  1 maand geleden
  ''Maak je geen zorgen, papa en mama zijn op de hoogte van alles, wij gaan het samen oplossen.'' Dit zegt toch alles, als de familie weet wat er speelt dan zoekhonden inzetten. Stichting Signi Zoekhonden.
 • Fred Dierdorp

  1 maand geleden
  Misschien iemand gerelateerd aan haar werk of Kartbaan? Vaak hoor je dat het wel iets of iemand in bekende kring kan wezen... Sterkte voor allen!
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Wat vreselijk weer...Als je het leest komt het voor dat Bo niet ver kan zijn van de omgeving waar zij woont. Heel veel sterkte voor haar naasten...!

Achterhoek