De Markt in Winterswijk.
Volledig scherm
De Markt in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Vernieuwing centrum Winterswijk begint bij de Markt: wat kan er beter?

WINTERSWIJK - Moet de Markt in Winterswijk groener? Autoluwer? Anders ingericht? Vragen waar binnenkort antwoord op komt volgens de nieuwe centrumvisie van Winterswijk.

5 reacties

 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Ga nou eens iets zinnigs doen. Sloop de oude fabriekspanden aan de Laan van Hilbelink, verhuis de bedrijven en bouw daar betaalbare woningen en appartementen voor starters. Denk nu niet eens eerst aan de “bezoekers” maar zorg dat de jonge generatie hier ook kan blijven wonen.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  gewoon effe zo loaten der kommen gemeenteroadsverkiezinge
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  Ik woon hier nu 25 jaar en het ene na het andere voorbeeld zie ik waarbij de gemeente de inwoners niet betrekt. De arrogantie ten top en zeer ondemocratisch. HAndjeklap, in kamertjes achteraf in old fellow kringen: daar gebeurt het. De logica ontbreekt en persoonlijk belang en de ondernemer regeert. Moedeloos zou je ervan worden. Winterswijk zorg eens goed voor je inwoners!!!
 • Gerrit de Veen

  1 jaar geleden
  Hou mijn hart vast, de laatste jaren komt er niet veel logische projecten van de gemeente. Gevaarlijke situatie nieuwe vrijheidspark, gevaarlijke situatie rotonde bataafseweg en diverse gevaarlijke situaties oversteek plekken schimmelpennicklaan/ fietspad Waliënsestraat. Huur een keer mensen in die er verstand van hebben.
 • Fred Dierdorp

  1 jaar geleden
  Betrek je inwoners er eens bij Tannemaat. Mooie knuppel!