Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
Volledig scherm
PREMIUM
Streekziekenhuis Koningin Beatrix. © Janvan den Brink

Verzet tegen sluiten van afdelingen SKB groeit: ‘behoud is een must’

WINTERSWIJK - De strijd voor het behoud van een volwaardig ziekenhuis in Winterswijk krijgt steeds meer steun in de Achterhoek. Het openblijven van Streekziekenhuis Koningin Beatrix is voor veel politieke partijen een must.

5 reacties

 • 007

  3 jaar geleden
  Is er niet vrijheid van meningsuiting ? Typisch zwakke raad van bestuur. Waarom vraagt de journalisten niet de voorzitter van commissarissen ? En hoogstwaarschijnlijk is het een Menzisbesluit.
 • Will

  3 jaar geleden
  Het personeel van de Santiz-ziekenhuizen heeft eerder al te horen gekregen niet met de pers te mogen praten en ook geen uitlatingen te mogen doen op de sociale media.Marcel Baas is ingehuurd om de reputatie van het ziekenhuisbestuur Santiz te redden. Inhoudelijk wil hij niet reageren op zijn nieuwe rol en zijn precieze taak.Zegt denk ik al genoeg.
 • Stoker

  3 jaar geleden
  Volslagen idioot om het beste ziekenhuis van de Achterhoek te sluiten ten gunste van doetinchem.  Moet je eens proberen te bevallen in een ambulance terwijl de wegen spekglad zijn en je 40 minuten moet rijden.....        typisch een besluit van mannen ......
 • Mattie

  3 jaar geleden
  Het lijkt er steeds meer op, dat het nieuwe ziekenhuis in Doetinchem niet rendabel genoeg is als het SKB open blijft. De communicatie met het bestuur van Santiz is ook belabberd, ze hebben iets te verbergen.
 • JHW

  3 jaar geleden
  Nou duidelijk; SKB moet inleveren tbv nieuwbouw in Doetinchem. Hiermee is alvast 1 kamervraag beantwoord!!

Achterhoek