De auto liep veel schade op.
Volledig scherm
De auto liep veel schade op. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Vrouw (25) gewond door botsing tegen boom in Winterswijk

WINTERSWIJK - Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt doordat ze tegen een boom botste in Winterswijk. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. 

14 reacties

 • Connie

  2 jaar geleden
  Als je een algemene discussie wilt voeren over dit onderwerp, doe dat dan ergens anders en niet bij een individueel verhaal waar je niets over weet. Met jouw uiteenzetting beschuldig je deze vrouw ergens van, je haalt er een minister bij, een bomenkap, appen, alcoholgebruik, in slaap vallen, een busje van de gemeente. Dit is een individueel verhaal waar je niets over weet. 
 • Heer Vriezen

  2 jaar geleden
  Volgens de ANWB, komen ze elke dag gevallen tegen waar de wiel ophanging is gebroken of dergelijke. 
 • Heer Vriezen

  2 jaar geleden
  Men vermoed door drempels etc, waar een auto niet voor gemaakt is, eenzijdige ongelukken veroorzaakt. Er ontstaat materiaal moeheid.
 • Ger

  2 jaar geleden
  De automobilist was geen Mister , maar een Misses!
 • Ger

  2 jaar geleden
  Beste Connie, ik merk aan je reactie dat dit kennelijk de eerste (!) keer is dat je de krant leest over de toename van eenzijdige ongelukken in Oost-Nederland, vooral over het rijden tegen bomen: een zéér zorgelijke ontwikkeling!! Minister Cora van Nieuwenhuizen wilde zelfs daarom flink wat bomen in de Achterhoek kappen. Oorzaak: appen én alcoholgebruik. In slaap vallen achter het stuur staat NIET op nr. één. Vorig jaar jaar was hier zelfs nog een TV-uitzending over. Gisteren was het overigens weer raak: (GLD) Busje van gemeente Aalten zwaar beschadigd na botsing tegen boom.
 1. In de clinch met de gemeente vanwege een laadkabel op de stoep: antwoord op vijf prangende vragen
  PREMIUM
  3

  In de clinch met de gemeente vanwege een laadkabel op de stoep: antwoord op vijf prangende vragen

  WINTERSWIJK - Het verhaal van Jeroen van de Kaa over het gebrek aan laadmogelijkheden voor zijn huis, kon op flink wat reacties rekenen. Van de Kaa kocht een Chevrolet Volt om het milieu te sparen en dacht in de gemeente een medestander te hebben. Toch kreeg hij handhaving aan de deur omdat hij geen laadkabel over de stoep naar zijn auto mag leggen. Had hij dit kunnen weten? Antwoorden op vijf vragen.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Achterhoek