De auto liep veel schade op.
Volledig scherm
De auto liep veel schade op. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Vrouw (25) gewond door botsing tegen boom in Winterswijk

WINTERSWIJK - Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt doordat ze tegen een boom botste in Winterswijk. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. 

14 reacties

 • Connie

  2 jaar geleden
  Als je een algemene discussie wilt voeren over dit onderwerp, doe dat dan ergens anders en niet bij een individueel verhaal waar je niets over weet. Met jouw uiteenzetting beschuldig je deze vrouw ergens van, je haalt er een minister bij, een bomenkap, appen, alcoholgebruik, in slaap vallen, een busje van de gemeente. Dit is een individueel verhaal waar je niets over weet. 
 • Heer Vriezen

  2 jaar geleden
  Volgens de ANWB, komen ze elke dag gevallen tegen waar de wiel ophanging is gebroken of dergelijke. 
 • Heer Vriezen

  2 jaar geleden
  Men vermoed door drempels etc, waar een auto niet voor gemaakt is, eenzijdige ongelukken veroorzaakt. Er ontstaat materiaal moeheid.
 • Ger

  2 jaar geleden
  De automobilist was geen Mister , maar een Misses!
 • Ger

  2 jaar geleden
  Beste Connie, ik merk aan je reactie dat dit kennelijk de eerste (!) keer is dat je de krant leest over de toename van eenzijdige ongelukken in Oost-Nederland, vooral over het rijden tegen bomen: een zéér zorgelijke ontwikkeling!! Minister Cora van Nieuwenhuizen wilde zelfs daarom flink wat bomen in de Achterhoek kappen. Oorzaak: appen én alcoholgebruik. In slaap vallen achter het stuur staat NIET op nr. één. Vorig jaar jaar was hier zelfs nog een TV-uitzending over. Gisteren was het overigens weer raak: (GLD) Busje van gemeente Aalten zwaar beschadigd na botsing tegen boom.
 1. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

 2. Mooie beelden: bedevaart op 1,5 meter afstand
  Play

  Mooie beelden: bedevaart op 1,5 meter afstand

Achterhoek