Volledig scherm
Wijkagent Berend Jager bij de betreffende brievenbus. © Wijkagent Berend Jager.

Wijkagenten vinden op Zwarte Cross verloren telefoon terug in grote brievenbus

WINTERSWIJK - Twee Winterswijkse wijkagenten hebben een door een bezoeker van de Zwarte Cross verloren telefoon teruggevonden op een bijzondere plaats: een grote oranje brievenbus van Post NL.

De agenten gingen maandag op zoek, nadat zij een dag eerder een melding kregen van een man die zijn telefoon op het festival verloren was, schrijft wijkagent Berend Jager op sociale media. 

De eigenaar van de telefoon kwam er via internet achter dat zijn telefoon zich in Winterswijk bevond. Na een speurtocht met twee wijkagenten, bleek de telefoon in de brievenbus te liggen.

Post NL heeft de brievenbus geopend en er daarmee voor gezorgd dat de man zijn telefoon weer terugkreeg. 

Volgens de politie was de man erg blij met de service van de wijkagenten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volkstuinders uit Winterswijk schenken hun oogst aan Voedselbank om minima te helpen
    PREMIUM

    Volkstuin­ders uit Winters­wijk schenken hun oogst aan Voedsel­bank om minima te helpen

    WINTERSWIJK - Het zit de tuinders van volkstuinvereniging D’n Goarden uit Winterswijk deze zomer niet echt mee: eerst de droogte, toen de hitte en nu weer die plensbuien. ,,Ik had 250 kroppen sla geplant, maar het is allemaal weg, net als de andijvie”, zegt de 74-jarige hobbytuinder Ben Woordes uit Winterswijk. ,,Beetje jammer voor mij, maar vooral voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Gelukkig hebben we het najaar nog.”

Achterhoek