Ondernemers Peter ten Hagen (links) en Jan Pleiter bij de vernielde geldautomaat bij de voormalige Rabobank in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemers Peter ten Hagen (links) en Jan Pleiter bij de vernielde geldautomaat bij de voormalige Rabobank in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Winterswijk is pinproblemen spuugzat: ‘Ik zou me als bank de ogen uit de kop schamen’

WINTERSWIJK - Ondernemers en marktkooplui zijn de problemen met de geldautomaten in Winterswijk spuugzat. Er is vaak storing, ze zijn te vol of te leeg of – nog erger – ze slikken de pasjes in.

12 reacties

 • Roel Bosch

  2 maanden geleden
  ‘Ik zou me als bank de ogen uit de kop schamen’. Simpel; banken schamen zich he-le-maal nergens voor. Kort geleden kreeg ik een brief van de bank waarvan ik de inhoud niet begreep. Ook de dame achter het informatienummer (2 keer een half uur in de wacht) niet !!!....... Ze verwees me door naar het kantoor. Nou probeer daar maar eens binnen te komen zonder afspraak. STUITEND zoiets !! Dus Ben Wildkamp, dan vind ik dat ik mag klagen !!
 • Hendrika Grevers

  2 maanden geleden
  @ Bennie van Ee, pin-betaalpassen zijn typisch nederlands. Niet alle winkeliers hebben een betaalapparaat dat buitenlandse betaalkaarten (veelal visa of mastercard) aanneemt, zelfs de grootste grutter van NL niet. Moet je toch eerst langs een bank om contant geld te pinnen
 • ben Wildkamp

  2 maanden geleden
  Nederlanders (neanderthalers lol) klagen en klagen het beste wat zij kunnen zelf 60 jaar nog nooit een probleem met zoiets gehad maar er zijn mensen als zij ooit eenmaal een probleem gehad hebben (ooit een maal) dan doen zij net of het al 100x of nog vaker gebeurd is echt Nederland is een dramland in plaats van droomland.
 • Fred Dierdorp

  2 maanden geleden
  Banken... Je hebt er werkelijk niets aan. En blijf cash houden mensen. Zo veel mogelijk cash. Geen china 2.0 hier. Zo min mogelijk gebruok maken van je QR code. Ook niet van je id-kaart of psspoort. EU brengt ons niets. Alleen migranten.
 • Truus Otten

  2 maanden geleden
  En als je met jouw Rabobankpas niet bij de "gele" Geldmaat pint, moet je € 0,75 per transactie betalen. Voor de veiligheid willen wij binnen geld pinnen. De "gele" geldautomaat bij AH geeft alleen € 20. En dan haal je € 300 !!!! Wij halen nu geld in Duitsland. Daar zijn alle automaten binnen of in een glazen ruimte.

Achterhoek