Een gedetineerde in zijn cel. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gedetineerde in zijn cel. Foto ter illustratie. © ANP

Winterswijker (64) had tientallen keren seks met tiener: ‘Hij liet zich leiden door lustgevoelens’

WINTERSWIJK - Tientallen keren had Flip S. (64) bij hem thuis in Winterswijk seks met een tiener. De jongen was 13 toen de ontucht begon en het misbruik ging ruim 3,5 jaar door. S. moet zeven maanden de gevangenis in vanwege dit jarenlange misbruik, zo blijkt uit een uitspraak van de rechtbank in Zutphen.

3 reacties

 • Sendé Vin

  3 weken geleden
  Dit is al het tweede artikel wat ik hier tegenkom waarin er wordt gesproken over 'sex' tussen een volwassene en een kind. Naar mijn weten kan een kind van 13 helemaal niet toestemmen tot sexuele handelingen en vooral niet met een volwassene. Sex met een minderjarige is per definitie veerkrachtig en als jullie dat woord niet willen gebruiken zeg dan ontucht ofzo.
 • anja schoppers

  3 weken geleden
  Ben benieuwd of hij nog meer slachtoffers heeft gemaakt.omdat hij beheerder is geweest van een http://speeltuinvereniging.in de jaren '90
 • Anneke Dijk

  3 weken geleden
  Ik vind 7 maanden wel erg weinig, verder heeft het slachtoffer in mijn ogen recht op ALLE bezittingen van de dader. Dit kan niet zwaar genoeg bestraft worden, het zal je kind maar zijn of jij zal het kind maar zijn.
 1. De Fotoacademie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's
  Play

  De Fotoacade­mie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's

 2. Otterloseweg uren afgesloten door twee gaslekken in Wekerom
  Play

  Otterlose­weg uren afgesloten door twee gaslekken in Wekerom

Achterhoek