Het Gerrit Komrij College in Winterswijk
Volledig scherm
PREMIUM
Het Gerrit Komrij College in Winterswijk © Google Streetview

Zorg over gevechten en vermoedens van drugshandel rond middelbare school Winterswijk: ‘Leerlingen voelen zich onveilig’

WINTERSWIJK - Georganiseerde vechtpartijen en vermoedens van drugshandel zorgen voor een onveilig gevoel bij het Gerrit Komrij College (GKC) in Winterswijk. Volgens de politie is er inderdaad overlast, maar wordt die erger ingeschat dan die daadwerkelijk is.

8 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Karin Maassen, 48 jaar geleden zat ik op het HBO in Den Haag. Er was totaal geen sprake van drugsgebruik of drugsoverlast.
 • Marieke Verheij

  2 maanden geleden
  Ik laat op verschillende tijden mijn hond uit op het braakliggende terrein ernaast. Er staat vrijwel altijd een groepje jongeren onder de turnhal. Wat betreft die fietsenstalling: De hoge fietsenrekken zijn niet te gebruiken door wat kleinere jongeren. Daarnaast nemen fietsen met rekjes en kratjes voorop erg veel ruimte in.
 • Anneke De Boer

  2 maanden geleden
  Nog mensen verbaasd dat de politue dit bagatelliseert??? Wat je niet begrijpt kun je ook niet bevatten, is het motto.
 • Jos Crijns

  2 maanden geleden
  Politie heeft makkelijk praten. Als ze ter plekke verschijnen zal het er zeker anders aan toe gaan. Misschien dat ze eens in burger daar kunnen rondlopen, eens kijken of het dan nog steeds weinig voorstelt.
 • A Eijsink

  2 maanden geleden
  Iedere gebruiker van drugs per pil of joint een boete van 500 euro geven. Stoo gedigen in Nederland en pak alle drugsgebruikers hard aan. Boven middelbare school leeftijd mag de biete naar 1000 euro per gevonden pil, joint of lijntje.