Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

De winnaars van de energiecrisis: honderdduizenden gezinnen hebben juist lagere rekening

Honderdduizenden huishoudens verdienen honderden euro’s aan de energiecrisis. Of omdat ze heel veel zonnepanelen hebben of omdat ze nog een langjarig contract met oude prijzen hebben en ook de belastingvoordelen krijgen.

37 reacties

 • A Eijsink

  1 maand geleden
  Wanneer gaan we nu eens echt beginnen met besparen. Heb je geen geld dan gaat de temperatuur in huis dit jaar terug naar 10 tot 15 graden. Ga je 1x in drie dagen onder een lauwe douche en/of stook je niet meer dan één ruimte warm in huis. Vervelend. Zeker. Maar je bespaart zo heel veel geld.
 • Bas Jansen

  1 maand geleden
  We moeten hier met z'n allen doorheen. Het is nodig om klimaatopwarming te voorkomen. De aarde is aan het afsterven, en de hele wereld staat op de afgrond. De wetenschap heeft bewezen dat de mensheid bijna is uitgestorven, en als we nu niets ondernemen zijn we binnenkort allemaal dood. Dat wil toch niemand op zijn geweten hebben?
 • henk janse

  1 maand geleden
  Trouwens, hoor ook n hoop mensen die hun maandbedrag extreem laag hebben gezet en nu dat geld zelf appart leggen. Omdat ze bang zijn dat hun leverancier omvalt.
 • Mylene Robberts

  1 maand geleden
  Marco Wegma laat zien waarom ze bij de tbs geen toegang tot internet zouden moeten krijgen.. die man spoort totaal niet, maar schaamt zich niet zijn onzin hier rond te braken. De wappies hebben al een keizertje, Marco en die ex-dansleraar tolereert geen rivalen.
 • frank jansen

  1 maand geleden
  Even voor de discussie de echte feiten: onder Groningen zit nog 650 miljard kuub gas. Dat heeft een waarde vandaag van circa 1400 miljard euro. Dat is per inwoner van Groningen (inclusief iedereen, net geboren baby's, 100 jarigen, etc) bijna 6 miljoen euro. 6 miljoen euro per inwoner. En dit kabinet wacht nog steeds op een verzoek van Duitsland voordat de kraan wordt geopend. Belachelijk