Experts waarschuwen: Verduurzaming appartementen zit in het slop

met videoHonderdduizenden Nederlanders in appartementen slagen er niet in om energiebesparende maatregelen te nemen. Daardoor blijven zij vaak veroordeeld tot hoge energierekeningen.

3 reacties

 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Menige huiseigenaar heeft graag dat de overheid de verduurzaming van hun woning betaalt. Zetten liever de overwaarde van hun huis niet in. Indien de Staat de verduurzaming gaat betalen, mag de Overheid dan ook wat ontvangen van de meerwaarde van huizen na verduurzaming?
 • Peter Van Brakel

  2 maanden geleden
  Die hele verduurzamingsagenda wordt in stand gehouden door perverse sibsidieprikkels. Straks is iedereen die niet in deze gekte is meegegaan het beste af. Reken maar dat je linksom of rechtsom gaat betalen. Energie maatschappijen en netwerkbeheeders bestaan niet om zichzelf op te laten heffen.
 • Anton Jansen

  2 maanden geleden
  Het is één grote ramp. Boomers die niet willen. Verzekeraars die moeilijk doen. Zonnepanelen? Buitenunits indien de verwarmingsketel vervangen moet worden? Waar moeten die komen, mogen die er komen? Elektriciteit aanleggen tbv opladen auto`s. Hoe en waar? Laadpaal? Gemeente die moeilijk doet. Het is één grote ellende.