De familie Pisano aan de Glindestraat wordt door de WBO uit hun huis gezet omdat de woning wordt gesloopt tbv parkeerplaatsen voor de jumbo supermarkt . De familie heeft nu een groot spandoek opgehangen aan de gevel van hun woning.
Volledig scherm
De familie Pisano aan de Glindestraat wordt door de WBO uit hun huis gezet omdat de woning wordt gesloopt tbv parkeerplaatsen voor de jumbo supermarkt . De familie heeft nu een groot spandoek opgehangen aan de gevel van hun woning. © Carlo ter Ellen

Familie moet huis verlaten door Jumbo-uitbreiding en is woedend

Voor Frans en Jenny Pisano zijn de laatste dagen in hun woning in Oldenzaal geteld. Ze zijn gedwongen om te verhuizen, vanwege de komst van een nieuw parkeerterrein van de Jumbo-supermarkt. Daar hebben ze absoluut geen vrede mee en iedereen mag het weten. 

  1. Op jacht naar bed, bank of keuken: deze bekende woonboulevard is al 25 jaar een begrip
    PREMIUM

    Op jacht naar bed, bank of keuken: deze bekende woonboule­vard is al 25 jaar een begrip

    Woonmall Alexandrium in Rotterdam is een fenomeen. Al een kwart eeuw struinen de klanten door een van de grootste woonboulevards van Nederland, om daar een kersverse aanwinst voor het interieur te scoren. Ondanks de Ikea-hype en de internet-verkoop blijft het bank-, bed- en keukenwalhalla een populaire plek. Snel op zoek dus naar het ‘woonmall-gevoel’, waarvoor zoveel mensen al zijn gevallen. ,,Je hebt hier teveel keus, veel te veel.”