Froukje de Both geniet van vlinderstoel en inloopkast bij slaapkamer

Binnenkijken bijHet is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. Deze keer werpt Eigen Huis & Tuin een blik in het huis van Froukje de Both! Froukje woont in Landsmeer en vertelt over haar interieur en geeft Evelyn Struik een rondleiding tot in de slaapkamer.

Volledig scherm
© Eigen Huis & Tuin

Froukje heeft duidelijk één favoriete plek in huis: de vlinderstoel. Deze stoel zit heerlijk en op dit plekje geniet zij regelmatig van een bak koffie. Naast deze stoel is ze ook gek op haar kast en de spiegel die daarnaast hangt. Ondanks dat de spiegel naar eigen zeggen geen schoonheid is maakt deze het huis volgens Froukje compleet en voelt het hierdoor aan als ‘thuis’.

In de slaapkamer is het voor Froukje de Both belangrijk dat het niet te licht is en dat er een knusse sfeer hangt. De kleuren en materialen in de slaapkamer moeten je omarmen, vindt Froukje. Last but not least heeft Froukje een gave inloopkast, de droom van elke vrouw!

Deze video is eerder uitgezonden bij Eigen Huis & Tuin. Meer interieurtips vind je op de website van het woonprogramma. Of bekijk onderstaande video's.