Joris van Gennip
Volledig scherm
PREMIUM
© Joris van Gennip

Huurders zitten in het nauw: ‘Als je veilig in je koopwoning zit, merk je niet wat er aan de hand is’

Directeur WoonbondZeno Winkels kijkt uit naar het tweede grote woonprotest, morgen in Rotterdam. ,,De situatie is maatschappij-ontwrichtend. Als we niets doen, loopt het land vast”, zegt de directeur van de Woonbond, die opkomt voor de belangen van huurders.

4 reacties

 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  S. Schiltmans, durf de vinger nou gewoon op de zere plek te leggen. Het overheidsbeleid is kapot en verrot.
 • Hans Jacobs

  1 jaar geleden
  Schandalige ontwikkeling die de naderende tweedeling in de samenleving goed weer geeft. Dit gaat heel veel problemen veroorzaken in onze samenleving. De politiek geeft geen richting meer. Het is vooral ikke ikke en de rest kan stikken.
 • S Schiltmans

  1 jaar geleden
  Het blijft apart dat zelfs iemand met 'verstand' van woningen zegt dat hij elke dag 200 euro rijker wordt door zijn huis. Virtueel gezien misschien, maar zolang je niet verhuist, heb je er erg weinig aan. En hij zegt het al zelf; door een stijgende WOZ moet je wel meer belasting gaan betalen. Verder werd de verhuurdersheffing mede ingevoerd vanwege misstanden bij de woningcorporaties zoals excorbitante salarissen van bestuur en mismanagement.
 • J.M. Horst

  1 jaar geleden
  We weten allemaal dat de VVD niet opkomt voor de arbeider. Maar inmiddels ook niet meer voor de mensen die tot de middenklasse worden gerekend, leerkrachten, verpleegkundigen, mensen in overheidsdienst. Helaas blijven toch te veel mensen op deze partij stemmen, waardoor mensen met kapitaal de grote winnaars zijn.