Interieurblogger Kelly heeft huis vol persoonlijke herinneringen

Binnenkijken bijHet is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. Deze keer werpt Eigen Huis & Tuin een blik in het huis van interieurblogger en fotograaf Kelly, beter bekend als @keeelly91! Presentatrice Evelyn Struik gaat bij haar op bezoek. 

Kelly
Volledig scherm
Kelly © Privé archief

Samen met haar man Patrick, haar zoontje Toby en haar soms wat onhandige kat Klungel woont ze in een eengezinswoning in het Zuid-Hollandse Boskoop. Sinds 2013 is Kelly veel bezig met de styling van haar huis, en in 2015 begon ze met het delen van haar interieur op Instagram. Omdat ze regelmatig de boel omgooit, had ze genoeg beeld om haar Instagram te vullen met toffe inspiratiefoto’s. Inmiddels wordt ze gevolgd door 52.000 mensen.

Van hobby tot werk

In 2016 heeft ze de fotografieopleiding gekoppeld aan haar liefde voor interieur en hieruit is haar blog ontstaan. Op deze blog presenteert ze behalve inspiratiefoto’s ook artikelen met tips voor het interieur. Naast haar baan bij een tuincentrum heeft ze het inmiddels druk met haar online kanalen. Ze werkt regelmatig samen met bedrijven op het gebied van styling en fotografie.

Volledig scherm
© Kelly

Bovenstaande video is eerder uitgezonden bij Eigen Huis & Tuin. Meer interieurtips vind je op de website van het woonprogramma. Of bekijk onderstaande video’s.