Het megahuis is na een eerdere inbraak goed beveiligd, onder meer met camera's. Eén van de redenen dat er niet veel foto's van het interieur op Funda staan, is om ‘kwaadwillenden' geen informatie te geven over wat en waar alles ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het megahuis is na een eerdere inbraak goed beveiligd, onder meer met camera's. Eén van de redenen dat er niet veel foto's van het interieur op Funda staan, is om ‘kwaadwillenden' geen informatie te geven over wat en waar alles ligt. © Funda/ Schep Registergoed BV

Met pijn in het hart verkopen de eigenaren hun droomkasteel met sprookjestuin: ‘We hoefden bijna nooit op vakantie’

Het gerucht gaat dat de bedenker van het wc-rolletje er woont, maar dát is niet zo. Wél hebben de bewoners dit megahuis met sprookjesachtige tuinlandschappen middenin de Hoeksche Waard helemaal zelf ontworpen. Én het staat nu te koop, voor 5,2 miljoen euro. ,,Het is enorm, maar je voelt je hier nooit verloren.” 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”