Plan: Tegoedbon voor woningeigenaren om huis te isoleren

VIDEOEen bonte verzameling van politieke partijen en maatschappelijke clubs lanceert vandaag een plan om miljoenen huizen in Nederland versneld te isoleren. In het plan krijgen huiseigenaren met een laag inkomen recht op een tegoedbon waarmee ze hun woning kunnen aanpakken.

2 reacties

 • Ronny Niesten

  7 dagen geleden
  Gegevens van mijn woning op een site voor energiebesparing/isolatie gezet: resultaat dat ik heel veel aan isolatie voorzieningen moet nemen, mijn huis is pas gescand met een warmtecamera, hun conclusie “in deze woning is weinig tot geen warmteverlies”, dit geeft wel aan dat er nogal wat schort aan de eerlijkheid van diverse isolatiebedrijven!
 • Cris van Hoogstraten

  2 weken geleden
  laat er eerst maar een overheids gestuurd informatiecentrum komen, je wordt aan alle kanten doodgegooid met isolatiereclame, en hoeveel je KUNT besparen, maar niemand geeft garantie....Veel achteraf geisoleerde projecten gaan fout door gebrek aan kennis, zo gingen wij omhoog in stookkosten door vochtproblemen
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.