Het moderne landhuis van Theo Liefting (56) en Annelies de Ruiter (43) aan de Beukenburgerlaan staat te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het moderne landhuis van Theo Liefting (56) en Annelies de Ruiter (43) aan de Beukenburgerlaan staat te koop. © Marnix Schmidt

Theo en Annelies hebben een tuin van 54.000 m²: ‘Soms zie je sleepsporen van dassen, geweldig’

Wie natuur, rust én privacy op prijs stelt is op landgoed Beukenburg aan het goede adres. Op dit landgoed werd in 2006 deze ultramoderne villa gebouwd en die staat nu te koop.

 1. ‘Aflossingsvrije hypotheek steeds populairder onder starters’
  Play
  Video

  ‘Aflos­sings­vrije hypotheek steeds populair­der onder starters’

  De aflossingsvrije hypotheek wordt steeds populairder onder starters. Het aantal jonge huizenkopers dat in januari, februari en maart van dit jaar een aflossingsvrije hypotheek afsloot, steeg met 14 procent ten opzichte van dezelfde maanden een jaar eerder, meldt De Hypotheker. De afgelopen twee jaar was zelfs sprake van bijna een verdubbeling. De toename komt onder meer door de lage hypotheekrente en de huizenprijzen die blijven stijgen.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”