Je huis komt het best uit de verf met goed licht. Kies het juiste moment en probeer ook eens avondfotografie met een ondergaande zon.
Volledig scherm
PREMIUM
Je huis komt het best uit de verf met goed licht. Kies het juiste moment en probeer ook eens avondfotografie met een ondergaande zon. © Marko Hoops

Zo knalt je huis eruit op Funda

De Hypotheker houdt vandaag online een openhuizendag, omdat die van de NVM vanwege corona is geschrapt. Ook het aantal bezichtigingen daalde afgelopen jaar fors, volgens Makelaarsland met 40 procent. Daarom is een goede presentatie online nu belangrijker dan ooit om je huis te verkopen. Tips van twee profs.

 1. Kopers verbijsterd: contracten getekend, maar tóch grijpen ze naast droomwoning in hartje Rotterdam
  PREMIUM

  Kopers verbijs­terd: contracten getekend, maar tóch grijpen ze naast droomwo­ning in hartje Rotterdam

  Je droomwoning op de ideale plek kopen en er tóch naast grijpen. Het overkomt Barbara (42) uit Rotterdam die vorig jaar juli samen met haar man een luxe, nieuw appartement voor ruim 7 ton kocht. Ze verheugde zich erop binnenkort in hartje centrum te wonen, maar negen maanden later is het stel - en de kopers van de 113 andere woningen - een illusie armer. Doordat de bouw maar niet kan beginnen, is het koopcontract niet meer geldig en de ontwikkelaar weigert het te verlengen.
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'