Kapsalon Your Hair Expert in het centrum van Zevenaar na de verwoestende brand van zondagmiddag.
Volledig scherm
PREMIUM
Kapsalon Your Hair Expert in het centrum van Zevenaar na de verwoestende brand van zondagmiddag. © Jan Ruland van den Brink

13-jarige bekent brandstichting kapsalon Zevenaar: ‘Maar dit was nooit de bedoeling’

ZEVENAAR - De 13-jarige jongen die is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert in Zevenaar zondagmiddag, heeft bekend die brand te hebben gesticht. Dat zegt zijn advocaat Hans Otto den Otter.

6 reacties

 • A.J. Opdam

  2 jaar geleden
  Gewoon keihard straffen
 • Hans Hartink

  2 jaar geleden
  N. Wieman, in mijn jeugd waren gevolgen ook niet herkenbaar maar als ik iets deed wat niet hoorde kreeg ik daarvoor een draai om de oren of een trap onder de kont. Weet niet hou oud u bent maar denk niet dat er net als ik vele lezers in hun jeugd zo'n stomme actie hebben gedaan als deze jongeman. Deze mag wat mij betreft ook helemaal voor de gevolgen van zijn handelen opdraaien.
 • Eelco de Boer

  2 jaar geleden
  Wieman, op die leeftijd hadden mijn ouders me echt al wel geleerd dat spelen met vuur gevaarlijk is en dat was voor mij ook zeer duidelijk. En als je goed leest had ik het ook niet over vast laten zitten tot de rechtszaak, maar een paar nachtjes laten slapen om te laten overdenken wat de gevolgen waren was een stuk beter geweest dan na het gesprek meteen weer naar huis te laten gaan. Had jij hem het liefst ook nog een trauma-knuffelbeer mee gegeven voor het verwerken van de schrik?
 • V er Um

  2 jaar geleden
  Eelco, nooit jong geweest? Op die leeftijd zijn gevolgen van daden niet herkenbaar. Natuurlijk heel erg maar geen doelbewuste actie.
 • Daan Janssen

  2 jaar geleden
  Je bent daar bezig met vuur en hoe de brand dan ook aangestoken is. Dat lijkt me dan toch een vrij bewuste actie.
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’
  PREMIUM

  Wie betaalt de schade als een tiener een kapsalon in brand zet? ‘We willen dat hij of zij het nooit meer doet’

  ZEVENAAR - Een jongen van 13 jaar is aangehouden na de verwoestende brand in kapperszaak Your Hair Expert aan de Mallemoolen in Zevenaar. De jonge verdachte wordt beschuldigd van brandstichting en wordt verhoord. De politie heeft geen aanwijzingen dat meerdere daders erbij betrokken zijn. Hoewel de jongen vooralsnog niet schuldig is bevonden, roept zijn aanhouding wel vragen op.