2,7 miljoen voor tweede viaduct 7Poort

VIDEOZEVENAAR - Zevenaar zet in op een tweede viaduct van en naar Businesspark 7Poort. Kosten: zo'n 2,7 miljoen euro. De gemeenteraad moet aangeven of ze dat geld er voor over heeft.

7 reacties

 • Joris

  4 jaar geleden
  Beide bedrijven komen gewoon van een locatie in Duiven, staan daar weer extra panden leeg... (en er staan er daar al zoveel leeg).
 • OWA

  4 jaar geleden
  Er word duidelijk alleen maar naar een winstmerk gekeken en totaal niet meer naar de leefbaarheid van omwonende. Hier is allemaal geld voor maar voor een goede oplossing voor het A18/A12 fileleed en het knooppunt met de A/15 is geen geld voor  en blijft maar doorsudderen.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  2,7 miljoen voor prutswerk. Zevenaar zakt steeds verder in ieders achting. Achterhaald en gedateerd. 
 • Harry

  4 jaar geleden
  Wat een nep filmpje zeg. Straks krijgen we hele nette bermen. Waarom niet gewoon nu? Overal staat het onkruid een halve meter hoog en bij fietsoversteken zie je amper de fietsers nog.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Strategisch mooie locatie. Goed dat er actief wordt gekeken of een extra brug van toegevoegde waarde is. Meer bedrijven op 7poort stimuleert de economische motor, dus meer arbeid gelegenheid voor de omgeving. Vanaf 2008 is 7poort geboren, nu al mooie bedrijven op 7poort. Ik las dat de bedrijven Intervracht en Nathan zich hebben toegevoegd op 7Poort. Ander locaties zijn al meer dan 20 jaar bezig om hun terrein vol te krijgen. 7poort is onder de aandacht en dat is goed. Uiteindelijk gaan we de vruchten ervan plukken.

Liemers